Velg en side

Hvordan bruke skohorn?

Hvordan bruke et skohorn. Skohornet var en stift av samfunn gjennom hele første del av det tjuende århundre. Uansett skoen eller stilen på kjolen, stolte mange på skohornet for å få foten i en tettsittende sko. I dag brukes skohornet til klessko. Her er noen tips om hvordan du bruker et skohorn. For å se våre anbefalte produkt kan du se mer her.

  1. Plasser skohornets blad mot ankelen på baksiden av skoen.
  2. Sett foten på foten i skosiden og hvil hælen mot skohornets blad.
  3. Skyv ned med hælen på skohornets blad. Den glatte ytre delen av bladet gjør det mulig for hælen å «glide» inn i skoen.
  4. Fjern skohornet fra skoen. På dette punktet bør foten være komfortabel i skoen og skohornet skal være i hånden.

Bruk av skohorn

Vanligvis bør du bruke hendene til å ta av sko. Løsne og løsne snøret for å beskytte skoen og hindre at læret unødig strekker seg ut. Deretter fjerner du sko fra foten med hånden. De som opplever smerte når de når mot føttene, kan bruke en skoknekt for å hjelpe prosessen. Den bør være ufarget og bør ikke ha noen skarpe kanter. Sørg for å utvise ekstrem forsiktighet når du bruker en skoknekt med mye trykk når du tar av skoen, det kan det skade foten eller skoen.

 

Beskytt skoene dine

Går skoene dine fort i stykker?

Du betalte gode penger for dem, så det lønner seg å følge disse tipsene for å bidra til å forlenge livet.

Øv på sko rotasjon.

Beskytt skoene dine med skohornBruk aldri det samme paret to dager på rad. Gitt en sjanse til å tørke ut, vil skoene dine vare to ganger så lenge.

Hvordan skohorn kan hjelpe:

Har du kvalitets sko ble dem bygget på en tre form som støpte læret i form. Skohorn kan holde dem på den måten. Press skohornet ned i skoen og la foten gli ned som en rutsjebane.

Hvordan holde sko vanntette

Bruk skohorn for å komme lettere nediDet er best å holde sko vanntette. Først finner du det riktige produktet for skoens materiale. Fjern skolisser og rengjør skoene grundig. Nå har du det.

Hva bør du gjøre hvis skoene dine blir våte?

Våte sko kan bli myke, så de må tørkes så snart som mulig. Fyll skoene dine med avispapir for å hjelpe dem med å beholde sin form. Nå tørk bort fra varme for å hindre krymping.

Hvordan polere dine sko the Army Way

Behold sko lengre med skohornEn polert sko framhever deg. Slik gjør militæret det.

Fjern smuss med en fuktet klut og legg det polerte med en sirkelbevegelse med en pensel eller en myk klut. La skoene hvile i noen minutter, i solen om mulig, slik at læret kan absorbere alt. Til slutt spray med en fin tåke av vann og poler tørk med en klut eller børste.

Gjenta prosessen til du kan se deg selv i skoene dine, deretter puss med bomullstøy eller strømpebukse.

Hvordan et skohorn redde dine heler

Du tror kanskje det er raskere å bare legge inn føttene dine, men skoene dine vil være takknemlige hvis du bruker et skohorn, i stedet. Bare sett bladet mot helen og legg foten i skoen. Trykk nå helen på skohornet når du bøyer skohornet fremover. Foten din vil gli rett inn.

Hvorfor kvalitets-sko er et bedre kjøp

Gode sko er ikke bare sunnere for føttene, men også snill på lommeboka. Det er billigere å kjøpe et par dyre sko som du vil ha i flere år enn tre billigere par som bare varer noen få måneder hver.

Vis skoene dine litt kjærlighet. Ved å følge disse enkle forslagene, kan du beholde dem i førsteklasses tilstand så lenge du vil ha dem og trenger dem.